Årets Julklapp

BAKGRUND

Årets julklapp är som ni kanske förstår, den bästa presenten. Den 22 november avslöjade Handelns Utredningsinstitut vad som blir årets julklapp 2016. Sedan 1988 har Handelns Utredningsinstitut varje år presenterat vad som blir årets julklapp.

Hur bestämmer de vad som blir årets julklapp?:

För att bestämma som blir årets julklapp krävs det att produkten är aktuell och man tror att den kommer att sälja bra. Julklappen måste också vara en trendig sak eller väcka intresse bland folk under den senaste tiden. Sen krävs det att produkten är nödvändig att ha.

Många vill ha smidiga saker:

Att julklapparna förändras mycket med tiden kanske är för att vi nu för tiden vill ha smidiga saker. 1988 var det bakmaskinen som blev årets julklapp, medan 2011 ville man ha en färdigpackad matkasse som årets julklapp.

De mest förväntade presenterna som blir årets julklapp 2016:

De senaste åren så har det varit mest elektroniska saker som har blivit årets julklapp. Så Ålands Penningautomatförening har gjort en liten lista som de saker de tror mest på för det här året:

  1. VR-Glasögon
  2. Trådlösa hörlurar
  3. Video streaming tjänst
  4. Donation till gott ändamål
  5. Powerbank
  6. Hoover Board
  7. Nintendo 8-bitars
  8. Träningskort
  9. Långkoksgryta
  10. Övervakning över hemmet

OCH ÅRETS JULKLAPP BLEV…

VR-glasögon

Det blir den 29:e presenten som utses till årets julklapp. VR-glasögon är en ny teknik som simulerar en värld eller en miljö.

Skriven av: Oliver Sundberg 8C

Källor:

http://www.gp.se/nyheter/sverige/%C3%A5rets-julklapp-vr-glas%C3%B6gon-1.3928889

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *