Beyoncé gravid!

Beyoncé 35 och Jay-Z 47 kommer få tillskott i deras familj, de har redan en dotter som är 5 år gammal och heter Blue Ivy Carter.

Beyoncé ska uppträda på Coachella-festivalen i  mitten av april. De som ska gå dit och kolla på Beyoncé,  så verkar det inte vara fara för konserten  eftersom att det verkar vara långt kvar till det är dags för henne att föda.

2016 så släppte Beyoncé albumet Lemoned och många säger att vissa låtar handlar om Jay-Z att Beyoncé är otrogen mot honom. Det sägs på deras gemensamma On the run-turnen så hade dom en äktenskapsrådgivare med sig för att lösa deras äktenskapsproblem.Så nu hoppas de att alla de ryketerna kommer att lägga sig ner när de ska få barn nu igen.

När man fick veta det så la Beyoncé ut det på hennes instagram och där så skrev hon, så här:

”Vi skulle vilja dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är fantastiskt tacksamma över att vår familj kommer växa med två och vi vill tacka er för era lyckönskningar. – The Carters”, skriver Beyoncé på Instagram.

Man vet inte så mycket om det när barnet kommer att födas eller annan info. Men om man vill veta mer kan man kolla in hennes instagram.

Källor:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/wBl0G/beyonce-gravid-igen–dubbel-tillokning

Och hennes instagram Beyoncé

Av: Elin Ayala Vestberg 7C

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *