Eva på expeditionen

Vi har intervjuat Eva Lundgren den 22/9-15 för att lära känna henne lite bättre.

För er som inte känner till henne är hon Annelis nya kollega på expeditionen.

Vad tycker du om Södra Ängby skola?

– Jag tycker att Södra Ängby skola är en fin skola, mycket utrymme och fina lokaler, det är verkligen byggt för att vara en skola. Det finns många bänkar som elever kan sitta på också. Jag har enbart positiva tankar om skolan.

Hur tycker du att lärare och elever behandlat dig hittills?

– Eftersom jag är helt ny här på skolan är alla jättesnälla mot mig!

Vart någonstans jobbade du förut?

– Jag jobbade på Raoul Wallenbergskolan i expeditionen som jag gör här. Skillnaden är att här har jag ett bättre jobb. Här är jag något som kallas intendent och kommer att ansvara för lite andra saker än förut, t.ex. sådant som har med lokaler, datorer, ekonomi och personal att göra.

Vad gör du på fritiden?

– Eftersom jag ganska nyligen har köpt ett nytt hus i Råcksta så ägnar jag mycket av min fritid åt det. Jag gillar att renovera huset och att fixa i trädgården. Förutom det älskar jag att gå på långa, sköna promenader.

Varför sökte du till just det här jobbet?

– Innan jag började jobba på Raoul Wallenbergskolan så bodde jag inne i stan. Jag kände att jag ville flytta till ett hus just i Råcksta och skaffa ett nytt jobb på gångavstånd, så jag började jobba på expeditionen på Raoul Wallenbergskolan i åtta månader. Sedan hörde jag talas om Södra Ängby skola och märkte att det fanns ett bättre jobb där, så jag sökte och nu sitter jag här! Det är skönt att skolan inte ligger så långt hemifrån, då kan jag promenera hit.

Vad är din favoritmat?

– Min favoritmat är Spaghetti med köttbullar, MUMS!

Vad är ditt favoritdjur?

– Jag kommer skaffa hund i framtiden, jag är egentligen allergisk så jag vill ha en pudel.

Vad är din favoritfärg?

– Min favorit färg är olivgrön.

Vad tycker du om maten på Södra Ängby skola?

– Jag tycker att maten är god för det mesta, inget har varit äckligt.

Känner du att du har kommit nära eleverna?

– Vissa elever har jag hunnit lära känna lite bättre, men ännu inte alla. Eleverna som kommer från Raoul Wallenbergskolan känner jag såklart redan.

Tack för att vi fick intervjua dig Eva!

face-smile

Bild: public domain

 

Av: Didrik 7B och Oliver 7C

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *