FILMER FÖR JULSTÄMNING

Nu när jullovet börjar närma sig så vill man ju självklart komma in i den perfekta julstämningen! Då kan de här filmerna verkligen sätta stämningen för en.

1&2. Ensam hemma 1&2 (1990& 1992)

I ensam hemma och ensam hemma 2 så får man träffa 8- åriga Kevin McAllister som av misstag lämnas hemma när hela familjen far i väg för att fira jul. Men det är inte det enda problemet då ett gäng  inbrottstjuvar försöker att bryta sig in. Filmen är en fantastisk komedi som passar för alla åldrar!

3.Ett päron till farsa firar jul (1989)

Familjen Griswold har stora planer om att fira jul i år. Men det spårar ur ganska snabbt. Nya problem uppstår ju mer dem försöker göra denna jul till den bästa julen som världen någonsin skådat.

Komedi filmer gör julen mycket roligare vilket gör både ensam hemma och ett päron till farsa firar jul till väldigt underhållande filmer som uppskattas av hela familjen.

4. Gremlins (1984)

Billy Peltzer, en småstads pojke som köper ett nytt husdjur till sig själv. Små gulliga pälsbollar på utsidan men om de behandlas på fel sätt så får  man vara beredd på att bli skrämd. Kan vara svårt att tro att det är en skräckfilm, men det är upp till tittaren att bestämma.

För fler tips på julfilmer kolla in: http://www.juligen.se/julkul1/julens-filmer-tv-och-musik/julfilmer/

Av: Leo Eriksson

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *