Hösten 2017: Detta får du inte missa!

Hösten 2017 är fullspäckat av roliga aktiviteter, serier, högtider och andra nyheter, här kommer en lista på några nyheter du absolut INTE får missa!

Apples nyheter:

Apple har lanserat deras nya mobiltelefoner, iPhone 8-serien samt iPhone X, höstens stora snackis. De nya mobilerna iPhone 8 och iPhone 8 Plus är en uppgradering av iPhone 7 som släpptes förra året. Många nya, coola funktioner har lagts till så som Animojis, kamerafilter och mycket mer. Det som pratats om mest är dock iPhone X, en helt ny design som kan känna igen ansikten, på det sättet kan man låsa upp mobilen genom att bara titta på den. Den har också en större skärm än de andra mobilerna Apple har lanserat. (länk)

Serier på Netflix:

Nu i oktober släpps många nya säsonger av våra favoritserier, bland annat ’Riverdale’ säsong 2 som har premiär den 12:e oktober på Netflix. ’Riverdale’ har under 2017 fått mycket beröm från kritiker såväl som tittarna och första säsongen slutade med en riktig cliffhanger.

’Stranger Things’ är en annan serie på Netflix som utspelar sig på 80-talet. Serien är i genren ’’skräck’’ och premiären av säsong 2 släpps den 27 oktober.

Serien ’The Flash’ handlar om Barry Allen som blir träffad av en blixt, viket ger honom en superfkraft – han är lika snabb som blixten. Han tränar på att hantera sin snabbhet samtidigt som han besergrar elaka fiender. ’The Flash’ säsong 4 är redan igång och finns att se på Netflix.

 

Gröna Lund – höstlovsöppet:

Bild Arild Vågen, Gröna lund

Efter en lyckad sommar vill Gröna Lund inte stänga sina portar för året riktigt än. Därför kommer Gröna Lund att vara öppet under Halloween-helgen, den 27:e oktober till den 5:e november. Nya halloween-inspirerade attraktioner kommer att öppna, bland annat 4 spökhus med olika skräcknivåer. På kvällarna kommer levande vålnader och zombies att vandra runt på det stora området, och sätta skräck i alla som råkar komma för nära.

Det lilla området kommer inte att vara lika läskigt, med tanke på att många yngre barn vistas där. Många gamla attraktioner på det lilla området kommer att få sig en halloween-makeover. ’Nyckelpigan’ kommer att bli ’Spindelpigan’ och ’Tekopparna’ kommer att bli ’Häxkittlen’.

Halloweenveckan på Gröna Lund kommer minst sagt att bli en skräckinjagande… men helt fantastisk upplevelse för hela familjen.

Priser, öppettider och information finns på www.gronalund.se

Det var allt för oss för den här gången! Hoppas att hösten inte blir så grå och tråkig nu när ni har massa coola saker att göra.

// Didrik 9B och Aleksandra 9A


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *