HUNGER GAMES BLIR VERKLIGHET I RYSSLAND

Filmserien ’’Hunger Games’’ är en av de populäraste i världen. Filmerna går ut på att 24 unga individer ska sättas i en arena och överleva. Det finns knappt några regler alls, man får stjäla från folk, våldta folk och till och med döda folk. Det låter ju ganska hemskt, men vad skulle du säga om jag sa att det här kan bli verklighet? Japp, du hörde rätt, HUNGER GAMES BLIR VERKLIGHET.

Ryska miljardären Jevgenij Pyatkovski är ledaren över projektet som kallas för ’’Game2: Winter’’. Tanken med detta projekt är att sätta in 30 människor i en arena med massa björnar och vargar, människorna måste sedan överleva, hitta mat o.s.v. Det finns inga regler, vilket betyder att man kommer att få döda varandra, våldta varandra och mycket mer.

Man kan anmäla sig till tävlingen frivilligt på Game2: Winter’s officiella hemsida men det kostar ca 1,5 miljoner kronor att delta. Deltagarna kommer att vara i arenan i nio månader och de som överlevt i slutet får en vinst av 15 miljoner kronor att dela på. Hittills har ca 60 personer ansökt om att få delta, vilket är otroligt mycket med tanke på vad de kommer att utsättas för.

Det kommer att vara ett realityprogram som kommer att sändas på en rysk tv-kanal. Det kommer inte att finnas filmteam i arenan, utan 2000 gömda kameror som filmar allt deltagarna gör.

Så, vad tycker du om det här projektet? Skulle du vilja delta? Svara gärna nere i kommentarsfältet 🙂

Av: Didrik 8B

Källor:

http://ng.se/artiklar/hunger-games-blir-verklighet-i-ryssland-valdtakt-och-mord-tillatet

http://www.expressen.se/nyheter/rysk-tv-kanal-infor-ett-hunger-games/

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg
One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *