Idol 2015- första fredagsfinalen

idol 1

Foto: Tindra Hedrén, 7A

 

Tittar du på programmet Idol på TV4? Det finns mer att se än det du ser i TV-rutan, om du fortsätter läsa så får du se hur det ser ut i VIP-rummet, scenen m.m.

På bilden där uppe ser du scenen och Idolerna som är med och tävlar, efter sändningen skulle alla idolerna få reda på nästa veckas tema. När man kom in i byggnaden (stockholmsmässan) så kunde man vinna presentkort på godis, du kunde bli sminkad eller få håret stylat av stylister, få godis med mera.

idol 2

Foto: Tindra Hedrén, 7A

 

I VIP- rummet fanns det en buffé där VIP- gästerna fick hämta mat ifrån, det fanns också tre stylister precis som där man precis hade kommit in, fast inne i VIP-rummet var det kortare kö. VIP-rummet var mindre än det första rummet. Inuti VIP-rummet fanns det små bord utställda, på borden fanns det godis och ett ljus.

I rummet utanför VIP-rummet kunde dem som ville vinna en väska med kryddor, tortilla bröd, om man ville vinna det så var det bara att säga ett nummer och sedan vänta på att dem som stod där skulle snurra på hjulet som var ungefär som ett chokladhjul. Du kunde också ta en selfie med idolbilen för att vinna biljetter till idolfinalen.

idol3

Foto: Tindra Hedrén, 7A

 

Klockan 19.15 skulle alla gå in och sätta sig på sina platser. Det började med att vinnaren från år 2014´s Idol, Lisa Ajax sjöng först sin låt ”blue eyed girl”. Vid klockan 20.00 började TV4 sända Idol live. Temat för idols första fredags final var fredagsparty. Några av låtarna man fick höra var Uptown funk ( Mark Ronson, Bruno Mars), What do you mean (Justin Bieber) och some nights (FUN.)

idol 4

Foto: Tindra Hedrén, 7A

Text: Tindra Hedrén, 7A


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *