När de goda blir onda: Clown killing

I Amerika så har det pågått en rad mystiska incidenter inkluderande clowner. Hela 37 stater har blivit drabbade och dessa clowner sägs lura in barn i skogar och våldta och döda dem. Regeringen vet inte riktigt vad det är som pågår men man kan lätt konstatera att detta är ett spratt för Halloween som ingen kommer att glömma. Detta får en att förstå varför vissa är rädda för clowner.

Många skolor i t.ex. Missouri och Ohio har blivit drabbade och både elever och lärare har blivit mordhotade genom internet och utanför skolorna. Vissa skolor i Ohio har behövts ha stängt under en tid för att förhindra fler mord av så kallade killer clowns. Bob Sentell Jr i Alabama tweetade det här angående
det här terroriserandet:

To anyone wanting to dress like a
clown and terrorize people in
Alabama, a warning: that is an
easy way to be shot.

Som Bob sa så är väldigt många i staterna vettskrämda. Det går runt väldigt mycket just nu på sociala medier om hur man har filmat dessa clowner som håller i vapen,ballonger och skyltar där det står de mest bisarra sakerna vilket skapar stor oro runt om i hela landet. Att det gör folket oroliga är troligen för att det har skymtats i nästan 30 stater vilket påverkar flera miljoner människor.

Om jag ska komma med min egen åsikt så skulle jag
påpeka att det bara är löjligt. Det är knappt några clowner som dödar folk. Utan de bara springer efter dem och skräms. Allt det här har gått från seriöst mord till hånande och att det inte tas på allvar. Som sagt har det gått snabbt som en löpeld och finns
överallt på internet vilket innebär att man tagit det
som ett skämt.

Om man känner till ”The World Wide web” så kan man tänka sig vad som finns. Allt från dansvideos till flera olika spratt och vad man än kan tänka sig.
Men när man tänker efter så är det bra att sådana här videos finns eftersom att det kan lugna ner människor som är rädda för clowner. Samtidigt så behöver inte vi i Sverige oroa oss för clowner eftersom att det inte finns några rapporter sedan i början av september.

Av: Leo Eriksson

Källa:

Clown Sightings List: Which States Have Reported Threatening Clowns?


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *