Nya Iphone 8/8 plus och x

 

Iphone 8/8 plus och x

Den 12e september på kvällen kom den nya Iphone 8a och Iphone x ut från Apple.

Iphone 8

Enligt Apple så är Iphone 8 nästan en kopia av Iphone 7 med samma 4,7 HD retina skärm, 12 mp kamera, touch id och samma upplösning och ljusstyrka men det finns saker som skiljer mellan dem som höjden, bredden, vikten och djupet då Iphone 7 är lite mindre än 8an. Front kameran är exakt samma men att Iphone 8an kan använda slow sync. Iphone 8 går dessutom att ladda trådlöst och har bättre Bluetooth än 7an. Kapaciteten är också annorlunda då man kan köpa en 7a med 32 GB och man kan 8an med 64 GB.

 

Iphone 8 plus

Som Iphone 7 plus så är Iphone 8 plus ungefär lika dan men att samma här så skiljer det lite. Det är samma 5,5 HD retina skärm, touch id och samma 12 mp kamera. Höjden, bredden, djupet och vikten skiljer ganska mycket, i alla fall vikten som skiljer med 14 gram. Batteri tiden är ungefär lika lång de har samma uttag som bara består av ett Lightning uttag. Färgen skiljer också, det finns bara guld, silver och svart på 8an medans på 7an så finns det rosé guld, svart silver, guld och gata svart.

 

Iphone x

Iphone x är helt annorlunda jämfört med 7an och 8an. Höjden, bredden och vikten är mindre medans djupet är lite större. Kameran till skillnad från sjuan och åttan är liggande men annars är den lika bra som de andra. Batteri tiden är två timmar längre än 7an men surftiden är 1 timme kortare. Det är också samma kontakt som 7an och 8an. Men fram skärmen går upp mer och använder mer av ytan, den läser av face-id och den finns bara i silver och svart.

Källor:https://www.apple.com

Skriven av:Lovisa werner 8c


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *