Nyheter om iPhone 7!

15233535047_92220bfab3_z

Bild: iPhone 6

Med ett nytt år kommer minst en ny iPhone och med en ny iPhone kommer folk som spenderar pengar på en mobil som kan användas som en boomerang, se film nedan!

Den nya iPhone som kommer spekuleras få namnet iPhone 7. Apple har inte släppt någon information om den nya telefonen, men det har hunnit kommit ut flera olika spekulationer. Till exempel har många  börjat tro att Iphone 7 inte kommer att ha en AUX-port vilket skulle betyda att du inte kommer kunna använda dina hörlurar utan måste köpa nya. Idén är att man istället ska använda hörlurar med en sladd som kan kopplas till lightning-porten (laddar porten) eller att man ska köpa en adapter till sina nuvarande hörlurar. Denna ändring i design har en stor chans att hända då man både har sett bakstycket av iPhone 7 och av ett skyddsskal, även om dessa bilder inte officiellt var från Apple och även skulle kunna ändras innan släppning.

Det sista ryktet som många tror vara möjligt är att de byter touch-skärmens glas. Just nu har alla modeller av iPhones “gorillaglas” vilket de flesta vet går sönder väldigt lätt, detta ska istället bytas mot “safirglas” som är flera gånger starkare, detta kan du se på denna video:

För förra året då iPhone 6 skulle komma ut, så hörde man samma spekulation om att den skulle ha safirglas. Safirglas kostar också ungefär 10 gånger mer än gorillaglas och är därför mycket kostsammare, så sannolikheten till bytet är kanske inte så stor.  Det har dock kommit nyheter från olika källor som säger att Apple har investerat i safir så kanske vi får se en mobil som inte går sönder efter första minuten:


Fortsättning följer vid mer nyheter om iPhone!

Av: Viktor Bergquist

Källor:

http://www.cultofmac.com/267068/everything-wanted-know-sapphire-glass-afraid-ask-qa/

http://www.cnet.com/products/apple-iphone-7/

https://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_6

http://www.macrumors.com/roundup/iphone-7/

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *