Sportlovet är här!

Tiden på året har återigen kommit när man vallar skidorna och spänner skidglasögonen för att ge sig ut i backen. Om man hellre vill sitta inne och mysa framför en film med varmchoklad så går det också bra, jag tror ni i alla fall fattar att det är sportlov. Oavsett om ni ska åka till Österrike för att köra off-pist eller om ni väljer att stanna hemma i värmen så vill vi på redaktionen att du ska ha ett så trevligt sportlov som möjligt, därför har jag gjort en lista på saker att göra inomhus och saker att göra ute. Dessutom har jag en liten bonus i slutet om du läser hela artikeln (eller om du bara scrollar ner till botten)

Inomhus:

  1. Baka riktigt många semlor och ät upp alla därefter (helst på tisdagen).
  2. Lär dig att spela riktig poker.
  3. Tippa på resultatet i melodifestivalen.
  4. Sök upp det kaféet i stan med bäst varm choklad och gå dit någon gång. Fråga efter extra grädde (inte riktigt inomhus men fortfarande relativt lugnt).
  5. Lär dig att spela din favoritlåt på piano.

Utomhus:

  1. Försök begrava ditt syskon/kompis/någon annan helt i snö, utan att något förutom ansiktet sticker upp.
  2. Gör en tävling där den första som åker alla nedfarter i ditt skidområde så snabbt som möjligt vinner ett pris.
  3. Ta dig upp för en barnbacke utan lift (stå bara inte i vägen för någon).
  4. Lär dig åka skridskor baklänges.
  5. Prata med ALLA okända personer du sitter bredvid i liften hela veckan. Det kan vara jobbigt men det är bra om man vill lära sig sociala skills.

BONUS: Vi har fixat så att eleven i Södraspelet har fått en vacker mössa och ett par orangea skidglasögon, allt för att få så mycket vinter-feeling som möjligt. Ha ett trevligt sportlov!

Av: Albert 7B


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *