The fate of the furious – För mycket Hollywood?

 

Åttonde rullen i den filmserien som alla bilentusiaster älskar. Filmerna har inte bara bilar värda flera miljoner kronor, utan också explosioner och stunt. Dock så tog filmerna en vändpunkt runt den fjärde filmen då det gled mer åt att vara i action-genren än de första tre filmerna som var fokuserat på street racing. Som jag och troligen de flesta bilentusiaster har börjat att tröttna lite granna på filmerna eftersom att de liknar varandra väldigt mycket. Om man tänker efter så är de senaste filmerna ungefär samma bara på en annan plats på jorden.

Det som Universal Studios har gett ut gällande handlingen i sina trailers har gjort att många tittare känner sig fundersamma. En av de främsta huvudrollerna, Dominic Toretto (Vin Diesel), har tydligen bytt sida och går emot sina närmsta vänner, men varför? Varför vill han förstöra allt efter alla år som de varit med varandra? Svaren får vi om drygt en vecka, den 14:e april. I trailern så ser man hur Dom samarbetar med en okänd kvinna som definitivt verkar ha påverkat hans beslut om att gå emot sitt gamla gäng.

Det verkar dessutom som om det här kommer att bli en actionpackad film som är perfekt för den som gillar bilar eller action generellt. Bortsett från det som jag sa i första stycket så verkar det här att bli en av de bästa filmerna som man kan se på påsklovet, även om du inte gillar bilar så är det här en film värd att se!

Av: Leo Eriksson

 

Källor:

http://www.imdb.com/title/tt4630562/videoplayer/vi1498461721?ref_=vi_prev_btn

http://www.imdb.com/title/tt4630562/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Fast_%26_Furious_8

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *