Valet i USA

Amerikanska valet, det är det hetaste ämnet just nu i hela världen. Alla har olika åsikter om valet men det man ser i intervjuer på internet är att de som röstar på Trump tycker att han kan göra en förändring för Amerika men de beskriver inte varför. På Hillarys sida verkar det som tur är ganska ljust efter händelsen med hennes mentala problem.

För att undersöka mer så tog jag tillfället i akt och frågade folk i Hollywood om vad dem hade för åsikter om det amerikanska valet och vad dem tänker rösta på.

How do you feel about the election that’s taking place this November?

– I wish there was other candidates to choose from since none of them who are available are good for America, but that’s just my thoughts.

Who are you voting for, and why?

– I think that I will have to go for Hillary since Trump will only cause trouble and I mean just by seeing what’s going around right now you can expect Trump to make a big mess out of our country.

What do you think would happen if Trump wins the election?

– America would lose its reputation and I’m certain of the beginning of the next world war.

What would happen if Hillary won?

-America would be better with Hillary as president than Trump but still I wish there were other options to choose from.

Lastly, Will you move to Canada if Trump wins?

-No no no, he might be a bad card for America but I wouldn’t give up on my home country. My ancestors built up this country from scratch and it’s just not easy you know.

Som man ser vad dem har svarat så verkade det som att alla skulle rösta på Hillary Clinton vilket ger oss och Amerika goda förhoppningar om framtiden. Men detta innebär ju att det inte är lika många i Kalifornien som tänker rösta på Trump, men om man däremot kollar i Texas så finns det väldigt många som tänker rösta på honom.

Av: Leo Eriksson 9a

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *