Varför fansen gillar Marcus och Martinus

Lördagen den 11 februari hade popduon Marcus och Martinus konsert i globen. Vi har fått tag på sex galna Marcus och Martinus fans. Tre av dem var på konserten, Emma gick på förmiddagen, Anna-Li, och Nicole gick på kvällen. Josefin, Stella och Myra var inte på konserten men dom gillar verkligen M&M.

Bild Elin: Tjejerna är: Emma, Myra, Anna-Li, , Stella, Nicole och Josefin,

 

Vem är bäst?: Emma och Anna-Li tycker Martinus för att ”Marcus har konstigt hår” och ”Allt med honom” och Nicole tycker Marcus för att han sjunger bra, toksnygg och har längre hår. Myra tycker Marcus för att ”han är snyggast och han sjunger bäst” Josefin och Stella tycker Martinus ”för han är snyggast och sjunger bäst”

Favoritlåt: Anna-Li och Josefin tycker Na Na Na för att ”den bara är jättebra” Emma och Stella tycker Bae för att ” dom säger älskling och för den är bra” Nicole tycker Girls för att ”den är bra och dansen är rolig att göra”. Myra tycker att Pryste på deg ”för att den är JÄTTEBRA och det är deras låt”

Vad var det bästa med hela konserten: Anna-Li , ”när dom lurade mig, dom lurade mig genom att säga att Girls var den sista låten fast den inte var det” Emma favoritdel av konserten var också att dom lurades. ”Det var för att det var några som var innan, så jag trodde att det var Marcus och Martinus men det var det inte” Nicoles favoritdel av konserten var ”att se alla snygga fyrverkerier och att få se dom på riktigt med en kompis”

Varför ville ni se på konserten?: Anna-Li, ”mamma erbjöd mig en biljett och jag sa bara JAAAAAAAAAA”. Emma, ”för vi skulle gått på gröna lund- konserten men vi kunde inte komma in så jag ville istället gå på deras konsert i globen.” Nicole” för att jag gillar dem supermycket”

När började ni gilla Marcus and Martinus?: Jag började gilla dem när jag lyssnade på deras musik för första gången, berättar Emma.  Nicole vet inte när hon började gilla M&M. Stella började gilla dem när deras första musikvideo kom ut på Youtube. Myra började lyssna på dem av samma anledning som Stella och Anna-Li ”När min BFF visade mig deras musikvideo.”

Av: Elin Ayala Vestberg, Jolina Jonsson och Amelie Uggla 7C


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *